0733-23 53 23 info@plat-utemiljo.se

INTEGRITETSPOLICY

GPDR – General Data Protection Regulation ersätter PUL (Personuppgiftslagen) och trädde i kraft den 25 maj 2018. Den är till för att stärka skyddet vid behandling av personuppgifter. I samband med detta vill vi på Plåt & Utemiljö i Skåne AB informera om hur vi hanterar GDPR.

Så här samlar vi på Plåt & Utemiljö i Skåne AB in och använder data:
Personuppgifter lagras för att kunna upprätthålla affärsrelationer, informera, offerera och hantera orders. Vi samlar in personuppgifter som frivilligt tillhandahålls till oss, till exempel vid förfrågningar eller vid order. Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör informationen tillgänglig för en tredje part.

Skäl för användning av dina personuppgifter
När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i det här meddelandet använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig.

Hur vi delar informationen vi samlar in
Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till personuppgifter. Vi kan behöva dela vissa personuppgifter med våra leverantörer.

Lagring
Personuppgifter sparas för angivna ändamål och då det är av intresse för båda parter. Om kunder avregistrerar sig upphör vi databehandlingen och tar bort personuppgifter från vårt kundregister. Bokföringsmaterial arkiveras i 7 år enligt gällande lag.

Säkerhet
Vi använder säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter mot förluster och mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

Kunders val och rättigheter
Du som kund har rätt att begära avregistrering, i samband med det så upphör vår databehandling för ovan angivna ändamål och vi tar bort personuppgifterna från vårt register.

Om du har en fråga angående hur dina personuppgifter har behandlats kan du kontakta oss via mail till info@plat-utemiljo.se

KONTAKTA OSS

Plåt- och utemiljö i Skåne AB drivs av Rikard Hersö som har många års erfarenhet inom plåtslageribranschen. Du hittar oss i Höganäs, men vi utför plåt- och takarbeten i hela Skåne. Vi arbetar främst mot privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättföreningar.

Välkommen att mejla eller slå en signal till oss för en kostnadsfri offert om du vill anlita en professionell plåtslagare i Skåne. Beskriv gärna ditt ärende så tar vi kontakt och stämmer av hur vi går vidare.

Adress

Verkstad:
Pottenborgsvägen 3H, 263 57 Höganäs

Fakturering:
Idrottsvägen 4, 263 71 Jonstorp
alt. maila fakturan till
info@plat-utemiljo.se 

Telefon

1 + 8 =